Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden zarar görmemek

Rüyada selden zarar görmemek

Rüyada selden zarar görmemek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden zarar görmemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Rüyada selden zarar görmemek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada selden zarar görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına rivayet eder.

Rüyada zarar vermeyen yılan görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine zarar vermek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada birine zarar vermek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zararsız aslan görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada evinin zarar gördüğünü görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalet eder.

Rüyada evde zararsız yılan görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments