Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel ve fırtına görmek

Rüyada sel ve fırtına görmek

Rüyada sel ve fırtına görmek başarılı olacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sel ve fırtına gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Rüyada fırtına ve sel görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırtına sel görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Rüyada sel ve fırtına görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine inanılır.

Rüyada sel fırtına görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına delalet eder.

Rüyada fırtına sesi duymak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide fırtına görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınalı kar görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments