Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selçuk ismi duymak

Rüyada selçuk ismi duymak

Rüyada selçuk ismi duymak bir sebeple hem çok şaşıracağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, ömrünün de uzun olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada selçuk ismi duymak gördüyseniz:

  • Sürekli şüpheci davranışlarınızla arkadaşlarınızı bunaltmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada selçuk ismi duymak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel olacağını duymak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, geri planda kalacağına alamet eder.

Rüyada sel olduğunu duymak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökhan ismini duymak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ismi duymak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Rüyada aziz ismini duymak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ömer ismini duymak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada hatice ismi duymak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, eş ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments