Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tersine akan sel görmek

Rüyada tersine akan sel görmek

Rüyada tersine akan sel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tersine akan sel gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Rüyada tersine akan sel görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, emrinde insan çalıştıracağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada tersine akan dere görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Rüyada tersine akan su görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, çok kötü günler yaşayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tersine akan nehir görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet eder.

Rüyada suyun tersine yüzmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına yorulur.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments