Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel görmek

Rüyada sel görmek

Rüyada sel görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sel gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Rüyada selden insan kurtarmak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, istenmeyen olayların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel basması görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık sel görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işarettir.

Rüyada sel kalktığını görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada selden zarar görmemek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada çamurdan sel görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sel bastığını görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments