Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına ve sel görmek

Rüyada fırtına ve sel görmek

Rüyada fırtına ve sel görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Rüyada fırtına ve sel gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren beklenmedik davetler alabilir, rutin akışınızı değiştiren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada fırtına sel görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel fırtına görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kendisini eve kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel ve fırtına görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada fırtına ve sel görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada fırtınayla uçmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde fırtına olduğunu görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments