Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak sel görmek

Rüyada berrak sel görmek

Rüyada berrak sel görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, borcunun çok olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak sel gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Rüyada berrak sel görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak sel suyu görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Rüyada berrak şelale görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Rüyada berrak yeşil su görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak dereden geçmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına işarettir.

Rüyada berrak bir su görmek başarılar elde edileceğine, yeniden bir araya geleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına alamet eder.

Rüyada berrak gölde yüzmek dertlerinin günden güne artacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalettir.

Rüyada berrak suya dalmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments