Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı baskın görmek

Rüyada silahlı baskın görmek

Rüyada silahlı baskın görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada silahlı baskın gördüyseniz:

  • Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada silahlı baskın görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada baskın yapmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada evde su baskını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baskın görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel baskını görmek maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bir yere taşınmaya tabir olunur.

Rüyada baskına uğramak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada su baskınından kurtulmak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker baskını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments