Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker ve çikolata görmek

Rüyada şeker ve çikolata görmek

Rüyada şeker ve çikolata görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeker ve çikolata gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada çikolatalı şeker almak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata şekeri görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Rüyada çikolata ve şeker görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şeker ve çikolata görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Rüyada şeker çikolata görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, çekilen acıların unutulacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı şeker görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada çikolata şeker görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments