Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker çikolata dağıtmak

Rüyada şeker çikolata dağıtmak

Rüyada şeker çikolata dağıtmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, büyük aksilikler yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek gönül sızılarının dineceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şeker çikolata görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker almak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet eder.

Rüyada çikolata şeker görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, istemediği halde borçlanacağına işarettir.

Rüyada şeker ve çikolata görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata şekeri görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, galibiyetlerinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments