Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker çikolata görmek

Rüyada şeker çikolata görmek

Rüyada şeker çikolata görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeker çikolata gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada çikolata şeker görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı şeker görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı şeker almak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yanlış kararlar vereceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker ve çikolata görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata ve şeker görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, zengin bir hayat süreceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments