Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata şeker görmek

Rüyada çikolata şeker görmek

Rüyada çikolata şeker görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, zenginliğe kavuşacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, elindekini de bitireceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolata şeker gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Rüyada şeker çikolata görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı şeker almak huzur ve şifa bulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada çikolata şekeri görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata şeker görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı şeker görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments