Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı şeker görmek

Rüyada çikolatalı şeker görmek

Rüyada çikolatalı şeker görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı şeker gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker ve çikolata görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, işlerin de yolunda gideceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker almak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata şeker görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet eder.

Rüyada çikolata şekeri görmek aile hayatında sevinileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada şeker çikolata görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments