Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı şeker almak

Rüyada çikolatalı şeker almak

Rüyada çikolatalı şeker almak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı şeker almak gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çikolata ve şeker görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, refah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker çikolata görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada çikolata şekeri görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı şeker almak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata şeker görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments