Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata şekeri görmek

Rüyada çikolata şekeri görmek

Rüyada çikolata şekeri görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, malvarlığının çok daha artacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata şekeri gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada çikolata şekeri görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, neşesini kaçıracağına işarettir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı şeker görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulur.

Rüyada şeker çikolata görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulur.

Rüyada çikolata ve şeker görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak dertlerinin sona ereceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada çikolata şeker görmek endişeli durumların son bulacağına, para sıkıntısının olmayacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments