Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sek rakı görmek

Rüyada sek rakı görmek

Rüyada sek rakı görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sek rakı gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Rüyada sek rakı içmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada sek rakı görmek dilediği gibi yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada sek içki içmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada denizde taş sektirmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rızkının bollaşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sekerat görmek rızkının kesileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada taş sektirmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sekeratta birini görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sek yapmak umutlarının çoğalacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments