Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sekeratta birini görmek

Rüyada sekeratta birini görmek

Rüyada sekeratta birini görmek kaderinin yüzüne güleceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşama isteğinin artacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına inanılır.

Rüyada sekeratta birini gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Rüyada sek rakı içmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sekerek yürümek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Rüyada suda taş sektirmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Rüyada sekeratta birini görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde taş sektirmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sekerat görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalettir.

Rüyada sek rakı görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan seklinde köpek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments