Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehri yukarıdan görmek

Rüyada şehri yukarıdan görmek

Rüyada şehri yukarıdan görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada şehri yukarıdan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada şehri yukarıdan görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak malının da eksilmeyeceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada afyon şehrini görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğduğun şehri görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köyden şehre taşınmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir şehre gitmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada mekke şehrini görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments