Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı bakmak

Rüyada yukarı bakmak

Rüyada yukarı bakmak güzel evlatlar yetiştireceğine, her istediğini elde edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, başarıların artacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına delalet eder.

Rüyada yukarı bakmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada yukarıya bakmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yukarı bakmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada yukarıdan bakmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, elinin darlık görmeyeceğine, variyetini çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada denize yukarıdan bakmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan denize bakmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret eder.

Rüyada kabeye yukarıdan bakmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments