Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir tepeden bakmak

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işsizin iş bulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada dağın tepesinden bakmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tepeden aşağı bakmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına tabir olunur.

Rüyada tepeden denize bakmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments