Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef görmek

Rüyada sedef görmek

Rüyada sedef görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sedef gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada sedef hastalığı olmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sedef çiçeği görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada sedefli yüzük görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, İslami olarak günahlarının artacağına alamet eder.

Rüyada sedef taşı görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sedef bilezik görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sedef yüzük görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada sedef hastası olduğunu görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments