Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, işinde ustalaşacağına delalet eder.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı olmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada sedef hastalığı görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek iyi şartlara kavuşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine rivayet eder.

Rüyada sedef çiçeği görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedef ağacı görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Rüyada sedef hastası olduğunu görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments