Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine işarettir.

Rüyada sedef hastalığı olmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sedef hastalığı görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada sedef ağacı görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada sedefli yüzük görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada sedef bilezik görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments