Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef taşı görmek

Rüyada sedef taşı görmek

Rüyada sedef taşı görmek rahat bir dönem yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, dinden çıkacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sedef taşı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada sedef taşı görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedef kolye takmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, ona yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada sedef çiçeği görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işarettir.

Rüyada sedef olmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, bol nimete kavuşulacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada sedef takı görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada sedef hastası olduğunu görmek variyetinin her geçen gün artacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalettir.

Rüyada sedef olduğunu görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kazançta zarar edeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments