Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef takı görmek

Rüyada sedef takı görmek

Rüyada sedef takı görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada sedef takı gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Rüyada sedef takı görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada sedef hastalığı görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işarettir.

Rüyada sedef olmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sedef kolye görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sedef görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sedef küpe görmek sorunlarının da çözüleceğine, düzeninin yıkılmayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada sedef tesbih görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedef olduğunu görmek masa başı bir işe girileceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments