Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef hastalığı görmek

Rüyada sedef hastalığı görmek

Rüyada sedef hastalığı görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada sedef hastalığı olmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, iyi anlaşacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına inanılır.

Rüyada sedef kolye görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sedef hastası olduğunu görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sedef görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments