Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önüne pislemek

Rüyada kapının önüne pislemek

Rüyada kapının önüne pislemek büyük sorunlarla boğuşulacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalettir.

Rüyada kapının önüne pislemek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada kapının önüne pislemek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kapının önünü kazmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada kapının önünde durmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, günden güne sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının önünü sulamak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kapı önünü temizlemek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, karısının çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kapının önünü temizlemek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, bunun için her gün şükredeceğine inanılır.

Rüyada kapı önünde birçok ayakkabı görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kapının önünde araba görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, rahat erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments