Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne pislemek

Rüyada birinin üstüne pislemek

Rüyada birinin üstüne pislemek canlanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, her geçen gün sorunların artacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Rüyada birinin üstüne pislemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada kendi üstüne pislemek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, beğenilen işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada üstüne pislediğini görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada birinin üstüne pislemek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sevgisinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne pislemek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önüne pislemek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine delalettir.

Rüyada pantolona pislemek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada eline pislemek yeni işler peşinde koşulacağına, keyifli olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments