Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek büyük ve güzel işler yapacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, düşmanına galip geleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek büyük bir karar verileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinin pislediğini görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada güvercin pislediğini görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, büyük problemler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yatağa pislemek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulur.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek hayır ve bereketin artmasına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine pislemek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoya pislemek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yolunda gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments