Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşun pislediğini görmek

Rüyada kuşun pislediğini görmek

Rüyada kuşun pislediğini görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, hayırlı işlere girişileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşun pislediğini gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşun pislediğini görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret eder.

Rüyada ortaya pislemek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölünün pislediğini görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalettir.

Rüyada tabağa pislemek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağı pislemek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin üstüne pislemek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments