Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın pislediğini görmek

Rüyada atın pislediğini görmek

Rüyada atın pislediğini görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Rüyada atın pislediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada atın pislediğini görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada orta yere pislemek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada pantolonuna pislemek istenen herşeye kavuşulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına inanılır.

Rüyada üstünü pislemek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere pislemek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyoya pislemek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada altını pislemek onun istediği yoldan gideceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, geçim derdinin son bulacağına işarettir.

Rüyada tencereye pislemek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments