Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine pislediğini görmek

Rüyada üzerine pislediğini görmek

Rüyada üzerine pislediğini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, huzurlu, mutlu olacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine pislediğini gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada suya pislemek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, malların artacağına delalet eder.

Rüyada bir yere pislemek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi eline pislemek hayatının alt üst olacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıya pislemek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önüne pislemek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi pislediğini görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin pislediğini görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments