Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta asker olmak

Rüyada savaşta asker olmak

Rüyada savaşta asker olmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, elinin döneceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşta asker olmak gördüyseniz:

  • Bazı art arda gelen ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada asker savaş görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sıkılacağı bir haber almaya, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Rüyada savaşta asker olmak yeni fırsatlar elde edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada savaşta asker görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada asker olup savaşa gitmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada asker ve savaş görmek iş hayatında rahat edileceğine, dolandırılacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalettir.

Rüyada asker olup savaştığını görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada askerde savaştığını görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments