Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlerin savaştığını görmek

Rüyada askerlerin savaştığını görmek

Rüyada askerlerin savaştığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yaşama isteğinin artacağına, esenlik içinde olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada askerlerin savaştığını gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada savaşta asker görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker olup savaşa gitmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada asker savaş görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işarettir.

Rüyada askerde savaştığını görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada asker ve savaş görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup savaştığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş ve asker görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments