Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup savaştığını görmek

Rüyada asker olup savaştığını görmek

Rüyada asker olup savaştığını görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Rüyada asker olup savaştığını gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Rüyada savaş ve asker görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kırılan kalbin onarılacağına delalet eder.

Rüyada savaşta asker olmak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada asker olup savaşa gitmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup savaştığını görmek zorlukların biteceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada savaşta asker görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker savaş görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, iftiraya maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada asker ve savaş görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments