Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker savaş görmek

Rüyada asker savaş görmek

Rüyada asker savaş görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker savaş gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada savaşta asker olmak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş ve asker görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Rüyada asker savaş görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına alamet eder.

Rüyada asker olup savaşa gitmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, en büyük acılarının dineceğine, kafasının boşalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerde savaştığını görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, daha sonra işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada savaşta asker görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker olup savaştığını görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, önemli bir lider haline geleceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments