Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ve savaş görmek

Rüyada asker ve savaş görmek

Rüyada asker ve savaş görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada asker ve savaş gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Rüyada savaşta asker görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde savaştığını görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker olup savaştığını görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada savaş ve asker görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek umutlanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret eder.

Rüyada asker savaş görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada asker olup savaşa gitmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker ve savaş görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments