Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde savaştığını görmek

Rüyada askerde savaştığını görmek

Rüyada askerde savaştığını görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, gülen yüzünün solacağına rivayet eder.

Rüyada askerde savaştığını gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada savaş ve asker görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada asker savaş görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada asker olup savaştığını görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada askerde savaştığını görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta asker olmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada asker olup savaşa gitmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına yorulur.

Rüyada savaşta asker görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada asker ve savaş görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments