Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup savaşa gitmek

Rüyada asker olup savaşa gitmek

Rüyada asker olup savaşa gitmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, umutlarının söneceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker olup savaşa gitmek gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Rüyada asker olup savaşa gitmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada savaş ve asker görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta asker görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerde savaştığını görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet eder.

Rüyada asker olup savaştığını görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada asker savaş görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada asker ve savaş görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments