Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta asker görmek

Rüyada savaşta asker görmek

Rüyada savaşta asker görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada savaşta asker gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada asker olup savaştığını görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, neşesini kaçıracağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker savaş görmek onlar sayesinde moral bulacağına, kalp kırmayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada asker ve savaş görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup savaşa gitmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada savaş ve asker görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet eder.

Rüyada savaşta asker olmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulur.

Rüyada savaşta asker görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments