Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş ve asker görmek

Rüyada savaş ve asker görmek

Rüyada savaş ve asker görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, bazı konularda önayak olunacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine inanılır.

Rüyada savaş ve asker gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Rüyada asker olup savaştığını görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde savaştığını görmek daha rahat bir hayatı olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada savaşta asker görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada asker ve savaş görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada savaş ve asker görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine inanılır.

Rüyada asker olup savaşa gitmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada asker savaş görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments