Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşırken vurulmak

Rüyada savaşırken vurulmak

Rüyada savaşırken vurulmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada savaşırken vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek kurulu düzenin bozulacağına, dertlerin sona ereceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine işarettir.

Rüyada savaşırken vurulmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada savaş vurulmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada savaşta vurulmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına inanılır.

Rüyada savaş tankı görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada savaşta ağlamak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada savaş çatışma görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada kılıçla savaş yapmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments