Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş vurulmak

Rüyada savaş vurulmak

Rüyada savaş vurulmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, günahlarının affedileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş vurulmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, prestij kazanılacağına delalet eder.

Rüyada savaşta vurulmak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Rüyada savaş vurulmak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada savaşırken vurulmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, huzursuzlukların son bulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş olduğunu duymak hem çok mutlu olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık savaşı yapmak istemediği halde borçlanacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşın çıktığını görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments