Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş çatışma görmek

Rüyada savaş çatışma görmek

Rüyada savaş çatışma görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada savaş çatışma gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Rüyada savaş çatışma görmek mutsuz ve hasta olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç savaşı görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Rüyada savaştan saklanmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, bir takım sorunlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada devletler arası savaş görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına alamet eder.

Rüyada savaşta olmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada teröristlerle savaş görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, ele geçen kazancın artacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada savaşa hazırlandığını görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş aleti görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments