Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta vurulmak

Rüyada savaşta vurulmak

Rüyada savaşta vurulmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, güçlendikçe güçleneceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada savaşta vurulmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada savaşırken vurulmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, daima afiyette olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada savaşta vurulmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zengin için yoksulluğa, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş vurulmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işaret eder.

Rüyada savaş oyunu oynamak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta düşmanları öldürmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaşırken yaralanmak rahat bir hayat sağlayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya inanılır.

Rüyada düşmanlarla savaştığını görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments