Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta ağlamak

Rüyada savaşta ağlamak

Rüyada savaşta ağlamak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işarettir.

Rüyada savaşta ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Rüyada savaşta ağlamak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaşta asker olmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş hali görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta olmak güzel günler için yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada savaş çıktığı görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, haneye nifak gireceğine, işlerin kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kurtuluş savaşında görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, evine haciz geleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Rüyada teröristlerle savaş görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments