Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta vurulduğunu görmek

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, insanlara yardım edeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta vurulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Rüyada savaş vurulmak hayatının daha kolay hale geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada savaşırken vurulmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta vurulmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işarettir.

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, doğru kararların alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada birinin savaşa gittiğini görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına alamet eder.

Rüyada savaş oyunu görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, düzenin kurulacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada savaşa yardım etmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments