Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş tankı görmek

Rüyada savaş tankı görmek

Rüyada savaş tankı görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada savaş tankı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Rüyada savaş tankı görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, başarıların artacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker tankı görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada asker ve tank görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su tankı görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına inanılır.

Rüyada tanka binmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalettir.

Rüyada askeri tank görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, dargınların barışacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada tank ve asker görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tank görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, başarısının yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments