Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla savaş yapmak

Rüyada kılıçla savaş yapmak

Rüyada kılıçla savaş yapmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, neşeli bir hayat süreceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, emeklerinin heba olacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, insanların saygısının kazanılacağına işarettir.

Rüyada kılıçla savaş yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ya da geçireceğiniz zaman ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

Rüyada kılıçla savaş yapmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla savaştığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada kılıç savaşı görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kılıç yapmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta savaşı yapmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada su savaşı yapmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak ticaretinin açılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments