Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten perde görmek

Rüyada saten perde görmek

Rüyada saten perde görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada saten perde gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada saten perde görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saten elbise giymek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada saten pijama görmek ticaretinin ilerleyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi saten elbise görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada saten elbise görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah saten gecelik görmek eşine değerli hediyeler alacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada saten yatak örtüsü görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments